И сбъдваме мечтите си   На 27 декември ни очаква пълнолуние

...
И сбъдваме мечтите си
  На 27 декември ни очаква пълнолуние
Коментари Харесай

Пълнолуние в Рак на 27 декември – мечтаем смело

И сбъдваме фантазиите си
 

На 27 декември ни чака пълнолуние в прочувствения знак Рак. Това се случва, когато Слънцето към този момент е минало в Козирог. Пълнолунието разрешава на силите на тези два знака да се опълчват една на друга и ни оказва помощ да осъществяваме тези неща, които сме си сложили като цели. Това лунно събитие ни предлага късмет да прегърнем нови равнища на прочувствена изясненост на прекарванията, които сме натрупали през годината.

Не можем да се „ скрием “, нито да „ избягаме “, тъй като това пълнолуние ще проникне в сърцевината на нашите страсти. Ето за какво можем да използваме момента, с цел да приказваме от сърце. 

Пълнолунието в Рак ще бъде покрай Юпитер в Телец. Момент, в който бихме могли да размишляваме за всички промени, през които сме минали, и да признаем по какъв начин това ни е оформило. Юпитер е оптимистът, който може да види поука във всички житейски обрати. От друга страна, за знака Рак знаем, че той е лоялен и насочен към фамилията. Държи фамилните полезности покрай сърцето си. По създание някои от нас може да се потопят в фамилното си завещание, като срещи с родственици, разглеждане на остарели фотоси и т. н. 

Сатурн в Риби е в съразмерен аспект към пълнолунието. Сатурн може да ни помогне да продължим да се ангажираме с нашите креативен планове през новата година. Можем да помислим за нови хрумвания, образования, които да развият нашата креативност. 

Юпитер се движи в Телец от 13 май и планетата на шанса ни оказва помощ да превърнем задачите си в действителност. По създание той ни дава мощ да имаме повече религия и положителни благоприятни условия. Юпитер в Телец ни споделя да мечтаем толкоз огромно, колкото имаме вяра, че можем да превърнем фантазиите си в действителност. 

Тъй като пълнолунието е в символ, който е прочут със своята грижовност, то може да ни подтикне да покажем на другите, че сме подготвени да им извиним, че сме подготвени да проведем диалог, който да поправи връзките ни. Когато задържаме яд, възмущение и като цяло отрицателни страсти към другите, това води до стрес, безпокойствие или даже физически неразположения. Прошката може да помогне да освободим тези отрицателни страсти и да ни разреши да се почувстваме по-спокойни.

Всичко това звучи прелестно, само че пълнолунието ще ни подсети и да обърнем внимание по кое време даваме прекомерно доста и не приоритизираме личните си прочувствени потребности. Моментът е подобаващ да помислим за околните си връзки през тази година, в случай че се усещаме по този начин, като че ли се слагаме на последно място по отношение на упованията и условията на другите хора, то през новата година ще слагаме граници в тази посока.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР